Archive for november, 2009

Winnaar: Roy & de Mellebels, een verslag van de finale

zondag, november 29th, 2009

Deel 14, allerallerlaatste column over het leukste songfestival van Nederland, 29 november 2009

Beste lezers en lieve lezeressen,

Vlissingen, Arsenaaltheater zaterdag 28 november 2009: Hij kwam, zag en overwon: Roy Binkhorst met zijn Mellebels (Melanie, Yaika en Renee)!!! In de voorronde van Nijmegen nog een 2de plek maar in de finale wist de ontdekking van vorig jaar dit jaar te overtuigen en sleepte de winst binnen in een extreem sterk deelnemersveld. Lieve getalenteerde en aantrekkelijke Roy, Melanie (de presentatie-kroonprinses), Yaika en Renee: VAN HARTE GEFELICITEERD!!!!

Hoe het allemaal begon, een verslag van een zeer geslaagde (voor iedereen) finale van het leukste songfestival van Nederland:

Zaterdagochtend na wonderwel een goede nachtrust heel vroeg opgestaan en per trein naar Delft via Leiden gereisd. In Leiden zwaaide een lief maar wit smoeltje me toe, het was nieuwe vriendin én lieftallig jurylid Michelle. Michelle lag vrijdag nog met koorts in bed, maar zo professioneel als ze is: ze ging gewoon mee! Ze wilde de finale voor geen goud missen. In Delft stond mijn beste vriend en de meest gedroomde personal assisant ever Willem met zijn huurauto ons al op te wachten waarna we naar Vlissingen reden.

In Vlissingen was de eerste die ik zag Ruby Engelberts van Tresj die ik niet herkende (17 kilo lichter!) en er fantastisch uitziet. Doe mij zo’n dieet ;-) In het Arsenaaltheater waren alle deelnemers en vrijwilligers al aanwezig. De deelnemers stonden te trappelen om te beginnen met hun repetitie. Joke de Truffer en de kattenstaarten (kandidaat nummer 1 en dus ook eerste repetitie) hadden anderhalf uur (!) nodig voor hun repetitie en we liepen dus meteen al ruim een uur achter op schema. Niet dat het veel geholpen heeft, maar dat terzijde…
Gelukkig werd er daarna in hoog tempo behoorlijk veel tijd ingehaald en tijdens de lunch en het diner doorgerepeteerd.

Wat valt er op tijdens zo’n middag?
Het techniek-team was onvolprezen: kalm, degelijk en zeer kundig, wat ’s avonds tot een perfecte show leidde. Het is mij als inmiddels stokoude hostess nog nooit overkomen dat de deelnemers en groupe vragen om de techniek publiekelijk te bedanken. Techniek nogmaals: petje af! Er vallen nog meer leuke dingen op: Zo zag ik de heerlijke Chris Mustamu (Sixpack, COC Friesland, 2de plek net ná Roy) alle witte pakjes van zijn groep strijken in de coulissen en hoorde ik Joke de Truffer en de kattenstaarten praten over hun ambitie om op het North Sea Jazz festival op te treden. Succes kattenstaarten! ;-)
Jurry Joosse, dé man die als spil van de organisatie alles tot in de puntjes regelde, draaide ’s middags al bijna door, de schat.

Iets na 19 uur begon het spektakel: Een afgeladen zaal met uitzinnig publiek uit het hele land, twee cameramannen (er komt dus nog een dvd joepie) en een pinkroom vol met uitgelaten kandidaten die elkaar alles gunden. Ik weet het niet hoor lieve mensen, maar zijn er feesten denkbaar waarbij ook zo’n perfecte sfeer heerst als een gayfeest?!

Joke en haar kattenstaarten trapten af: lekkere band, spitsvondige tekst en Joke in een sm-outfit werd heel goed bevonden door onze aantrekkelijke mmmmm-vakjury: Marjon van Iwaarden, Michelle Courtens en Mathijs Vrieze. Joke deed het fantastisch maar het deelnemersveld was zó sterk dit jaar dat ze helaas als laatste eindigde.

Als tweede Feliz (Felicia Braam): Soms hoor je aan het applaus het effect van een performance. De zaal was nadat de laatste toon had geklonken even muisstil om vervolgens in een oorverdovend applaus los te barsten. Wat een stem, mijn god! Ik ben niet gelovig maar toch dank ik Hem voor het schenken van een stem aan Feliz. Genieten!!!!
Jury was laaiend enthousiast en terecht, Feliz werd in een spannende eindstrijd derde.

Jos, Marc, Wieke en Marieke: Hun aanstekelijke ‘Schijn’ kreeg de kritiek dat het wel wat pittiger mocht…Nonsens! Een heerlijk nummer, een veelbelovende zanger, had wat mij betreft wel wat hoger mogen eindigen. Maar nogmaals, het deelnemersveld was erg sterk…

Toen ex-cocsongfestivalwinnaar (2007) en vriend Kristof met het pittige nummer met zware tekst voor Haaglanden. Jurylid Marjon (tevens zangcoach) vroeg of Kristof zangles had, blijkbaar zit ze om werk verlegen. Met Kristofs dictie en podiumpresence is niets mis, zo dat moest ik ff kwijt!

Als vijfde kandidaat was daar de ‘fuck-de-rollator-en-geraniums’ groep ANBO Roze, met als oudste lid een chique dame van 74 (!). De zaal ging plat en het dak ging eraf (letterlijk, want de druppels water vielen op mijn hoofd). Heerlijk! Kom terug op het volgende festival: Peer, John, Annemiek, Anja, Reino en Albert. Ik ben fan -)

Even schakelen naar de pink room: Melanie (behalve het festival winnen kan deze heerlijkheid ook nog lekker co-hosten, dank dank dank schatje).

De laatste kandidaat vóór de eerste pauze was Mary and the wet suits, een lekkere band met een lekker nummer. En we weten nu eindelijk wie van de 2 mannen Van de Mannen is (handig op de afterparty). Mocht wat pittiger volgens de vakjury, die inmiddels met steeds meer wijntjes nog net kon praten tussen het gegiechel door. Marrie, Josje, Frank en Hans: Ik vind jullie fantastisch!!!

Na de pauze knallen we erin met de strakste en meest professionele act van de avond: Antje, Jessica, Christopher, Patrick, Yannick en übertalent Chris zingen in smetteloos wit hun loepzuivere “Don’t give up”, een welverdiende tweede plek tot gevolg. Kan Zeeland een tweede rib uit het COC-lijf aan? Zoniet, dan niet getreurd en trekt de karavaan wellicht naar Friesland in 2010.

En dan…Is het de geile zilveren broek van de leadzanger? Is het de leukste achtergrondzangeres van de avond, Anneke Braam? Zijn het de franse klanken (Romeo, je composities zijn fantastisch!)? Hoe dan ook, Bert met Anneke, Kristof, Linda en Salina trekken het dak naar beneden. Dank je wel, schlager is back en hotter than ever -) Ik hou d’r van!

Kan het nog mooier? Ja hoor, deze finale is van alle markten thuis en ook van het huismerk: Alweer een topcompositie van Pascale voor all-female band Stoute Rok levert een uitzinnige zaal en dolenthousiaste vakjury op. Het stoeltje van jurylid Michelle is inmiddels doorweekt….

Na de heerlijke dames is het nu aan de zalige heren (DWH Delft, the Qtfactor): Jeroen Manders weet ieder jaar een dosis originaliteit toe te voegen aan het festival. Topact met stout bloot en de droom der dromen, Italiaanse Max doet menig herenhart sneller kloppen. En niet alleen het hart ;-)

Eén na laatste kandidaat is de muziekhofleverancier van de avond: Romeo Samuel die samen met Arnan en Wouter een sfeer van een nachtclub weet neer te zetten. We zijn in Vlissingen maar wanen ons in een nachtclub in Parijs.

En dan de klapper van de avond. Op rij 2 zit een klein menneke die met zacht stemmetje me toeroept dat Roy zijn favoriet is. En hij is niet de enige: Wat een perfect einde voor een kwalitatief zeer hoogstaande avond. Lof voor René Stephan die een prachtnummer maakte, lof voor Yaika, Renee en Melanie wiens stemmen prachtig samen kleuren en écht iets toevoegen aan de act en de meeste lof voor de held van de avond. Voor het eerst in zijn leven schreef hij een liedjestekst en zong het op zijn eigen lijf geschreven “Van de Mannen” naar de top. Tijdens het jurycommentaar zag ik dat Roys wang begon te trillen, er volgden natte ogen en daar stroomde een traan. Och jongen, wat is het je gegund! Nogmaals, van harte gefeliciteerd.

De Krijger-Zuiderwijkstichting is een Zeeuwse stichting! Zeeland rules! Volgend jaar weer in Zeeland? We merken het wel. Hoe dan ook, er komt een 16e editie van het leukste songfestival van Nederland, in Zeeland, Friesland of misschien wel Nijmegen.

Superlatieven te kort om iedereen te bedanken maar ik doe toch een poging.
– Van Michelle wist ik al dat ze een grote schat is, maar ook vakjuryleden Marjon en Mathijs maakten indruk. Mijn tepels gloeien nog na, met dank aan Mathijs…
-Ook de regiojuryleden bedankt met onder meer invaller Wouter Neerings (voorzitter COC Nederland)!
-Alle vrijwilligers onder leiding van Jurry, Pascale en Ruby bedankt voor jullie grootse inzet! Zonder jullie geen finale zoals ie was: Misschien wel de leukste sinds jaren…Limburg was ook al zo tof vorig jaar en Zeeland deed daar niet voor onder…..
Patricia en Yvo die me keer op keer dood verklaarden (teken voor afkappen): dank voor de wederom vloeiende samenwerking. Patries, zonder jou geen finale! Waar ik ook ga, jij zit in mijn eisenpakket!!!
-Dank voor de makers van het prachtige scorebord!
-Optredens van Michelle (zonder pumps, want puur), Marjon in verleidelijke outfit, en natuurlijk de winnaars van vorig jaar Tresj maakten de avond compleet. Personal assistant en ondergetekende vielen net als vorig jaar voor Jan, de enige man van Tresj maar purser Jan vloog weg voordat ik hem kon vastpakken. Dus dan maar een stand-in om subtiel aan te geven (niet mijn sterkste kant: subtiliteit) dat de afterparty sexy, wild en dansbaar was met onder meer gewaagde en ultrahippe optredens van de onvolprezen miss Teddy en op het hoogtepunt van de avond een zaal die uit zijn dak gaat op de remix van “Je veux l’amour de toi“.

Dank allemaal voor een fantastische avond en nacht en dank voor jullie complimenten aan mijn adres. Ik heb er erg veel plezier in gehad om de columns te schrijven en zozeer dat ik doorga met columns schrijven. Niet meer over het COC Songfestival, wellicht volgend jaar weer, maar wel over allerlei andere onderwerpen. Op mijn hyvespagina ( zoek op Rob Rebergen) en op weblog.nl zal regelmatig een nieuwe bijdrage te lezen zijn.
De komende weken zal op dé website www.cocsongfestival.nl een stortvloed aan foto’s, filmpjes loskomen voor het heerlijke nagenieten.
Hou de site dus in de gaten!
En nagenieten zullen we, want wat was het heerlijk………………….-) -) -) -) -) -) -)
Lieve lieve mensen, dit was het dan, wie weet tot volgend jaar in ???
xxx
Tessa International

Nog vier dagen: de allerlaatste nieuwtjes

dinsdag, november 24th, 2009

Deel 13, 24 november 2009

Beste lezers en lieve lezeressen,

Oei oei oei, de spanning stijgt: de deelnemers maken zich klaar, jurkjes worden gestreken, de kelen gesmeerd, pasjes geoefend en dat allemaal om u te entertainen en te strijden om de winst. De organisatie is er helemaal klaar voor en uw hostess ook! Inmiddels een tweede outfit gescoord, verklap nog niet welke maar sexy is een understatement ;-)

De Mellebels van Roy (Melanie, Yaika en Renee die de Krijger-Zuiderwijkstichting vertegenwoordigen) hebben na diep en dramatisch beraad ook hun outfits compleet: Het zijn prachtige jurken geworden! Antje Zijlstra (Sixpack, COC Friesland) heeft besloten toch maar geen trouwjurk te dragen. Zie ook hun filmpje van de laatste repetitie op www.projectsixpack.hyves.nl waar de choreografie wordt geoefend en waar keelklanken te horen zijn die vrouwen zoeken (dit is een raadsel, oplossingen sturen naar mij). Hoe dan ook, je leert via de filmpjes van Sixpack echt de mens kennen achter de artiest -) .

Kent u de two babes nog die tot vorig jaar nachttv maakten met hun erotische babbels en extreem laag I.Q.? Vergeet die babes! Wij hebben twee nieuwe babes, mét hoog I.Q. en looks, het zijn: Linda Velderman en Salina Ince (COC Limburg, de danseressen). Cheerleaders in Zeeland!

Aanstaande donderdag, 26 november om 21.30 uur zal Sixpack in Leeuwarden hun nummer voor Vlissingen voorstellen: “Don’t give up”. Met de razendsnelle toename van hyves-vriendjes in zo’n korte tijd verwacht ik een afgeladen café Oarsom in Leeuwarden. Komt allen!
Wist u dat?

– het multimediaspektakel zich alleen maar uitbreidt, want na Bert van Gent (COC Limburg), ANBO Roze en Sixpack (COC Friesland) er nu ook een filmpje te zien is met een deel van “Bent”, de bijdrage van Mary and the wet suits. Het filmpje is te aanschouwen op de hyvespagina van coc songfestival (gerund door mediawonder en gitariste van Stoute Rok, Evelyn van der Stok)

Romeo Samuel (COC Zwolle) een lekkere, lieve én behaarde hunk meeneemt naar Vlissingen en de act vervolmaakt op het podium

Patrick Grendel (Sixpack) de piercing tussen zijn wenkbrauwen eruit heeft gehaald om té speciale lichteffecten tijdens de act te voorkomen

Yannick Willemsma (ook Sixpack) een kreupel voetje heeft en dat wij allen hopen dat het voetje zaterdag a.s. ontkreupeld is zodat Yannick zijn zilveren muiltjes kan dragen

Michelle Courtens, ons woest aantrekkelijke jurylid single is? Leuk tip om mee te nemen bij de afterparty ;-)

– Behalve Michelle nog veel meer lekkers rondloopt in Vlissingen….

Lief publiek, het 15e Nationaal COC Songfestival wordt er één die zijn weerga niet kent met stuk voor stuk topnummers, allemaal zelfgeschreven, een unicum. Lieve kandidaten, als je nerveus bent en nachtmerries hebt over accute stemuitval, brekende snaren van je gitaar, haaruitval van Romeo’s hunk: Dat is normaal! Zaterdag komt alles goed, we gaan er een feest van maken. De zee zal een stukje opschuiven richting Engeland -)

Tot zaterdag, dit was mijn laatste column vóór de finale. Zondag publiceer ik de allerlaatste met een verslag van de finale, de roddels van de afterparty en wat dies meer zij.
xxx
Tessa International

De laatste loodjes

woensdag, november 18th, 2009

Deel 12, 18 november 2009

Beste lezers en lieve lezeressen,

Nog maar 10 nachtjes slapen….en dan is het zover. Hebben we er zin in? JAAAAAAAAAAA!!!!!!!

We zijn gewend dat er het COC Songfestival een stortvloed vrijkomt aan filmpjes, maar nieuw dit jaar is dat er vóór de finale al het een en ander te bekijken valt. Na Bert van Gent en ANBO Roze heeft nu ook Sixpack (COC Friesland) een filmpje van hun repetitie waarbij ook een deel van hun nummer “Don’t give up” te horen is. En…dat klinkt meer dan veelbelovend, prachtig meerstemmig. Ga kijken op http://cocsongfestival2009.hyves.nl/ Sommigen van jullie lezen deze column al op de cocsongfestivalhyves dus dan lijkt ‘ga kijken’ een vreemde verwijzing, maar de column staat ook op mijn eigen hyves en op de site www.cocsongfestival.nl, vandaar….

Afgelopen zaterdag heeft Stoute Rok, de titelverdedigers uit Zeeland, haar debuut gemaakt met “Liever laat dan nooit” en hoe!!! Evelyn van der Stok, de smakelijke gitariste van de all-female band vertrouwde me toe dat het publiek laaiend enthousiast is. Van een buitenstaander hoorde ik dat het nummer zelfs beter is dan vorig jaar (bijna onmogelijk maar toch!) Van boerderij (oefenruimte) naar COC Middelburg naar het Arsenaaltheater, waar eindigt deze zegetocht? Bij winst van Stoute Rok moeten we Jurry eerst in therapie sturen…Maar zover is het nog niet, de wedstrijd barst 28 november los en dan weten we wie van dit sterke deelnemersveld gaat winnen.

Goed nieuws van het sponsorfront: Na het afhaken van de officiële instanties (Gemeente, Provincie) is er op het laatste moment toch nog een gulle gever bijgekomen: Stichting Moerman Promotie Vlissingen. Onze dank is groot!

De Mexicaanse griep heeft ook toegeslagen bij één van de kandidaten. Feliz (HOJO) heeft hem gehad maar is gelukkig weer helemaal hersteld. U kunt Feliz over 10 dagen dus naar hartelust zoenen :).

Volgende week vlak vóór de finale nog een column met de allerlaatste nieuwtjes, nu sluit ik af met de bekende wist-u-datjes:

Wist u dat?

-de Zeeuwse meisjes Marcelina en Laura heten?

-dat Evelyn (Stoute Rok) een pluim verdient voor het bijhouden van de leukste hyve van Nederland en omstreken 🙂 En dat Evelyn dolverliefd is op Zeeuwse meisje Laura?

-dat Mathijs Vrieze een nieuwe kookdvd heeft uitgebracht. Leuk idee voor Sinterklaas! Lekker eten en toch afvallen, daar is ons jurylid goed in. Kijk op zijn site http://www.mathijsvrieze.nl/dvd.htm en laat het water uit je mond lopen bij de preview “Tartaar pakketjes”. Overigens zijn het niet alleen de pakketjes die me hongerig maken, maar dat terzijde 😉

-dat Kristof (COC Haaglanden) zijn nummer oefent in…bad! Probeert Kristof nu al in een goed blaadje te komen bij the Qt-factor (voorheen: the Showerboys)? De badkamer van Kristof is dusdanig dat je er nooit meer uit wil, dus ik snap Kristof wel…

-dat Feliz (HOJO) een stem heeft waarmee de emotie zelfs door de pc spat en ondergetekende een traantje moest wegpinken bij het horen van een repetitie.

ANBO Roze een zeer hechte club is en voor het finale weekend meteen een heel hotel in Zoutelande heeft afgehuurd.

-dat Linda Velderman (één van de twee danseressen van COC Limburg) een perfectioniste is en alle danspasjes tot op de tel heeft uitgeschreven

-dat er ook al een speciale afterparty instrumentale versie is gemaakt van “Je veux l’amour de toi” (COC Limburg)

-dat het me heerlijk lijkt om op zondag 29 november met de diehards een strandwandeling te maken onder het motto ” s avonds een vent, ’s ochtends een vent” 🙂

Nogmaals de belangrijke melding dat de treinen op zaterdag 28 november én zondag 29 november niet verder rijden dan Bergen op Zoom en dat je vanaf daar of vanaf Vlissingen alleen met de bus kunt reizen.

Lieve deelnemers, allemaal heel veel succes met de laatste voorbereidingen.

Tot volgende week

xxx

Tessa International

Newsflash: Stoute Rok 14-11 + NS-perikelen

vrijdag, november 13th, 2009

Deel 11, vrijdag de 13e november 2009

Beste lezers en lieve lezeressen,

Morgen 14 november vindt in COC Middelburg de try-out plaats van “Liever laat dan nooit” door Zeelands trots op het COC Songfestival, Stoute Rok. Monique, Nicole, Evelyn, Samantha, Pascale en Indra zullen daar voor de eerste keer hun bijdrage ten gehore brengen. Allemaal naar Middelburg dus!

Je kunt makkelijker morgen naar Zeeland met de trein dan in het finale-weekend want nu al is bekend dat de NS niet verder rijdt met de trein dan Bergen op Zoom. Vanaf Bergen op Zoom rijdt wel een bus maar die doet er bijna 2 uur over om naar Vlissingen te komen. Zo leer je Zeeland meteen kennen want je doet alle dorpjes aan op de route maar als je sneller wilt aankomen, raad ik u toch aan om ander vervoer te kiezen. Zo overweegt ondergetekende met Bram, mijn Friese dekhengst over het Nederlandse strand via de Deltawerken naar Vlissingen te galopperen. Maar met de auto kan natuurlijk ook. U bent gewaarschuwd! Overigens geldt de bus-route óók op zondag 29 november, de day after.

Fijn weekend allemaal

xxx

Tessa International

ANBO Roze: clip!, Cajon van Indra en dé jurk is er!

vrijdag, november 13th, 2009

Deel 10, 12 november 2009

Beste lezers en lieve lezeressen,

Nog maar ruim 3 weken te gaan! Op zaterdag 28 november is het dan zover: de apotheose waar alle vrijwilligers en deelnemers naar toe leven. Er wordt druk geoefend in het hele land, het plan voor de avond is al helemaal klaar en door Jurry en consorten wordt een topprestatie geleverd om u op die bewuste zaterdagavond van het 15e COC Songfestival er één te maken die zijn weerga niet kent.

Multimediaspektaktel:

Bert van Gent (COC Limburg) had al een clip en ANBO Roze (de krasse knarren) dacht: “Dat kunnen wij ook!” Op youtube kunt u de bijdrage “Hier ben ik” van ANBO Roze zien, ga kijken en geniet: http://www.youtube.com/watch?v=PqZh9FzWrfw 

Kan niet nalaten te vermelden dat de heer met de bandana mij niet onberoerd laat :). Ik zit niet in de jury dus mag dit schrijven hihi. Nog meer niet-onberoerd nieuws: Heeft u de foto van the Qt factor (DWH Delft) gezien? Mijn hemel, wat is het toch fijn om homo te zijn met een overdaad aan zulke heerlijkheden. Overigens is Pieter vervangen door Floris: net zo veelbelovend, sexy en getalenteerd als de rest. En nog meer niet-onberoerd nieuws: Sixpack (COC Friesland) met onder meer Friese hunk Chris Mustamu is een eigen fanhyve gestart met een prachtige gestyleerde foto. Ga dat zien op: http://projectsixpack.hyves.nl/ 

Behalve alle mooie mannen, want alle anderen zijn ook niet te versmaden, zijn er ook heeeeeel veel heerlijke meisjes te bewonderen in Zeeland. Zeeuwse meisjes, Pascale op gitaar (Tresj én Stoute Rok), Antje van Sixpack, Michelle Courtens en alle andere heldinnen. Het zou me niets verbazen als in Vlissingen in ons weekend menig liefdesbaby wordt verwekt :). Ik hoor u denken: dat kan toch niet! Nee, maar proberen is ook heel erg leuk!!!

Het meest exotische instrument wat u op het podium zal zien wordt bespeeld door de zangeres van Tresj die vorig jaar de winst naar Zeeland haalde: de zachtmoedige Indra Warman. Zij speelt in Stoute Rok de cajon (spreek uit als: kachon). Wat is een cajon? Het is een Peruaanse klankkast met snaren waarop Indra gaat zitten! Zitten? Ja, op een cajon zit je, enig toch!

Hoe heerlijk het COC Songfestival ook is, de afgelopen songfestivals blonken uit in het uitlopen van de tijd waardoor het publiek soms 4,5 uur op de uitslag moest wachten. En dat gaan we anders doen dit jaar! Met twee pauzes waarbij u de benen kan strekken en een strakke show houden we het leuk!

Dé jurk:

Afgelopen zaterdag ben ik met vriendin Astrid gaan shoppen voor een jurk. In een enorme loods in Amsterdam-Noord met een enthousiaste verkoopster die alles uit de kast trok om van een corpulente host een lekkere hostess te maken, slaagde ondergetekende erin om met een glimlach van oor tot oor het pand te verlaten. Het is een prachtexemplaar, écht songfestival. Na twee jaar gothic stijl en een misstapje in mini in Nijmegen nu eindelijk een échte songfestivaljurk. Geen afkleed-zwart maar een warme kleur. Oordeel zelf in Vlissingen.

De nieuwtjes over de deelnemers blijven binnenstromen, zodra er meer nieuws is volgt weer een nieuwe column en tot die tijd sluit ik af met een paar wist-u-datjes:

Wist u dat?

Romeo (COC Zwolle) behalve twee backings in onderhandeling is om een prachtexemplaar van moeder natuur als figurant mee te nemen op het podium?

Bert van Gent twee danseressen meeneemt, namelijk de heerlijke Linda Velderman en de even zo heerlijke Salina Ince (vriendin van Feliz, die uitkomt voor HOJO)

dat dit jaar, een UNICUM, alle teksten die gezongen worden zélf geschreven zijn. Petje af voor de creativiteit van de schrijvers!

-één van de backings van Romeo de getalenteerde (en ook alweer zo frisse en fruitige) Arnan Samson is, met een eigen website: http://www.arnan.nl/default.htm

Lieve mensen, het 15e COC Songfestival wordt sexy, creatief en met een lekker tempo! Tot snel………

Liefs

xxx

Tessa International